O duminică perfectă pentru Beauty 2013

Cum toate poveştile au un sfârşit, aşa şi feeria de la Beauty 2013 s-a încheiat astăzi. Partea bună este că, peste un an vom avea iar parte de câteva zile magice.

Sper că aţi reuşit să vizitaţi expoziţia şi că v-aţi făcut mici daruri, fie cu ocazia sosirii primăverii, fie cu ocazia zilei noastre, care va fi în curând.

Se spune că fericirea vine din interior, dar trebuie să recunoaştem că dacă ne îngrijim exteriorul, starea noastră de bine se revarsă din sufletele noastre şi ne luminează chipurile.

Aşa că fetelor, sper că v-ati găsit cadourile perfecte atât pentru corp cât şi pentru suflet.

Eu am profitat de vremea minunată de afară şi am facut o plimbare până la Moldexpo. N-am găsit crema dorită, dar mi-am alinat “durerea” 🙂 cu un ulei hidratant pentru cuticule de la Ciate.

Image

Produsele lor sunt fabuloase ca şi aspect, de pe internet am aflat că şi conţinutul ar fi unul ce nu te lasă dezamăgită.

Deşi în Moldova nu sunt de mult timp, aceste oje au fost repede îndrăgite de femei, în special pentru calitatea lor.

Vă puteţi răsfăţa cu produsele Ciate în câteva saloane din Chişinău, dar vestea bună este că în curând vor putea fi procurate şi din salonul din Mall Dova.

După oje, mi-am delectat ochii cu un machiaj superb la standul celor de la MyMakeupShop.

Image

Poza am luat-o de aici.

Iar la sfârşit, aşa cum au promis, a avut loc tombola, prin care 10 femei au avut norocul de a caştiga câte un card, care oferă produse cosmetice în valoare de 500 lei.

Felicitări norocoaselor!

După pavilionul central am zis să mai dau o tură în cel alăturat şi nu am dat greş, pentru că îmi amintisem că am nevoie de un spray care să confere volum părului meu.

Image

L-am găsit tot la Keune. Mi-a plăcut mult deservirea, mai ales că nu au fost insistenţi sau exagerat de insistenţi şi sâcâitori, cum din păcate mi s-a întamplat alte dăţi cu reprezentanţii altor branduri.

Azi am plecat cu un singur produs de la ei, cel de care am nevoie 🙂

La voi fetelor cu ce a venit primăvara?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s